torsdag 3 mars 2011

Nääää, nu får det vara nog....

Behagligt tillbakalutad i tevesoffan följer skriftställaren vinteridrottare i legio. De far utför mellan pinnar. De svänger hit och de svänger dit. Andra far med anleten draperade med frusna formationer av svett och saliv. De mer hopplösa fallen sysslar med att genom luften flyg. Som v-formade flaxande sparvar flyger de och "lärkan i skyn slår en drill"!
Detta är väl gott och väl, för de går att titta på i reklambefriade kanaler. Men vill man se program i andra kanaler, så avbryts de titt som tätt av så kallad kommersiell konsumentupplysning. För att undvika att bli bombad av krämer som, gör ett skrynkligt ansikte slätt. För tvivlat växlar man till annan kanal, där det frejdigt utlovas oöverträffad tvättkraft, blott man rätta märket handlar. Någon med ett sunkigt handfat, får sällhetens ansikte bara de rätt rengöringsmedel brukar. En konspiration är helt tydligt vid handen, då reklampauser förekommer samtidigt i alla kanaler.
Nu fruktar man för hur en av kanalerna, som köpt rättigheter till knallsuccen skidskytte, ska förstöra denna ädla tevesport, genom att lägga in inslag om miljörena bilar och strykfria ansikten.
Å när man väl lyckats någorlunda komma ro över denna konspåiration, så blir man  upprörd över hur vissa politiska partier, söker effekter, genom ryktesspridning. Ur djupet av extrempolitiska träsk visar garbadinnationalisterna sitt rätt ansikte!

Nää, nu ska jag försöka passa en reklampaus, för att se huruvida acnekräm faktiskt hjälper mot acne... tycker ju det borde heta anti-acnekräm, men det är en annan historia!

2 kommentarer:

  1. Haha sportfåne där!

    Förresten grattis på rezdagen, som jag läste om på en annan SL-blogg! ;)

    SvaraRadera
  2. Dere må oppleve ski-VM på plass!
    -Skål nu firar vi svenska silvermedaljen!

    SvaraRadera