onsdag 7 juli 2010

Första PowerMeet bilen parkerad vid Vallbyhotellet

Sent på Onsdagseftermiddagen angjorde en BUICK Roadmaster parkeringen vid Vallbyhotellet. Det första ekipaget till Vallby Mini Power Meet har anlänt. En tvådörrars Buick Roadmaster från troligen 1958 stod där i aftonsolen. Solljuset glittrade i kromet. Landsvägsskeppet gäspade lite disträ och njöt av att villa såväl motor  som däck i den ljumma sommarkvällen. Cruising och annat var inte att tänka på nu, nu ville ekipaget bara njuta och spara energi för kommande dagars prålande bland andra kromglänsande ekipage.

Skriftställaren noterade att att alliansens boss hade utsett en ny arbetsmarknadsminister efter den avgående Littorin. Tydligen är det migrationsministern Billström, som anses inte ha tillräckligt med arbetsuppgifter. Frågan är väl bara vilket ministerområde som kommer att prioriteras. Eller är detta ett sätt för alliansen att tala om att migrationsfrågorna tar vi inte så allvarligt på???
På Textteve läser Skriftställaren med förvåning, växande förvåning!
"De rödgröna vill bl a att den offentligfinansierade vården inte ska ta emot försäkringspatienter"
Skriftställaren har länge levt i förvissningen att alla medborgare är försäkringspatienter, även om vårdförsäkringenspremien betalats via skattesedel och eller arbetsgivarens  sociala avgifter!
Eller är det så att bara personer, utan uppehållstillstånd, från icke EU-land ska välkomnas i den offentlifinansierade vården.
Nog är det så att änsåläng handlar valrörelsen om kolera eller pest, ur askan i elden. Och i skuggorna lurar gabardinrasisterna med så böldpest som glödande lavadammar!
Näää, nu går Skriftställaren ut i täppan plockar lite jordgubbar och kollar lite fotbill istället!
Vamos Espana!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar