onsdag 7 juli 2010

Ord mitt i natten bättre än nit i maten

Skriftställaren har nyss avnjutit en kamp mellan två fotbollslag. Uruguay turneringens kanske största positiva överraskning. Med turneringens kanske bästa forward.. denna Forlan! Han som kan träffa en boll, så att den flyger i en så osannolik bollbana, att mediabolagets kommentatorer försöker finna en förklaring i att den styúdsat på någon motspelare! Men icke! Målvakten fanns där, där bollen logiskt borde ha sin bana.Tur att det blir en match om tredjepris, så man får njuta av Forlan i 90 minuter till!
Till hösten är det skut på La Ligafesten då nämnda ligas telivisering flyttar till en marginalkanal kallad Vanal X eller var det Plus?
Sedan kan man ju undra över hur dessa vältränade bollatleter har det med balansen? Minsta lilla luftdrag får dem att flyga som höstlöv i höststormar. Kvidande kastar de sig till marken,. Ögon troskyldigt bevekande ser på domaren.
Visa ut Visa ut...men ett gult kort kan du väl ge säger den fallne hjälten!
Så skall snart denna arenakvasihändelse bytas ut mot mer inhemskt scenförförelse! Denna osportsliga och aortiga företeelse som kallas valrörelse står för dörren.
Ja den är visst redan öppen på glänt!
Frågor ska ställas till motståndarna, som lika säkert kommer att undvika svara, med hänvisning till att frågarna inte berör sakfrågan. Den ena parten åberopar att de är ett välfärdsparti, medan det andra partiet med emfas menar att de är de inte alls , utan det är det egna partiet som är!
Valet  blir det en röra. Samma röra som EU-valet! Rösten på ett parti gäller inte , utan rösten gäller det ean av två olika politiska rörelser. Du som röstar lägger ju också din röst på de som du kanske inte alls vill rösta på. Och vinnarna är garbadinrasisterna. Hon som bränner sedlar, nä hennes chanser gick upp i rök!
Vilken tur det är sommar och smultonen är mogna, söta och goda!
Å på torsdag börjar fenföförelsens automobila sommardans i Västerås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar