tisdag 13 juli 2010

MINI Power Meet Vallby slutet 2010

Med uppbjudande av de kvarvarande krafterna reser sig Skriftställaren från sjukbädden. Han inser att, om än ej fullödig, så i vart fall, en ödig slutrapport kan avkrävas honom.
Det är inte lätt att vara uppmärksam när även den enklaste tömningspromenad med den ludne, ger yrsel och mer bendarrning än vad den härliga värmen skulle misstänkas kunna ge.
Redan på lördageftermiddagen tömdes parkeringsplatsen framför hotellet med fart å kläm. Det var i huvudsak de långväga gästerna och bilentusiasterna från utlandet, som med bullrande motorer lämnade Vallby och Västerås.
Noterade att många inför bilfärd bytte om från traditionella raggarutstyrsel till mer allmän och otydlig gruppidentitet.
Vid lunchtid på söndagen fanns endast en bil med amerikaursprung kvar på parkeringen. En Plymouth Valiant från början av sextiotalet. Samma bil stod kvar även vid den tidiga  kvällspromenaden. Skriftställaren misstänkte starkt att ägaren,impregnarad med glömskans drycker, trott att han eller hon inte haft bilen med sig och nyttjat allmänna kommunikationsmedel för att återvända till ett av våra grannländer.
Denna misstanka blev än starkare strax före midnatt till måndagen.!
Måndagmorgonens innebar ett konstaterande att sommarens sista Valiant nu lämnat parkeringen och farit sin färde!
                                              2008      2009      2010
Total antal Amerikabilar          38          52          49
Totalt antal ölburkar
slängda på ej avseddplats         -           74          61

Årets Power Meet på Vallby kanske inte innehöll den mängd av fordon som föregående år. Eventuella fel i antalsräkning skyller skribenten på feberyrsel. Kanske hela denna helg över huvud taget inte funnits annat än som en feberhägring.....

2 kommentarer:

  1. Så vi är lika fräscha du o jag? Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Tackar, om fräscheten är lika, så får jag önska detsamma.....:))

    SvaraRadera