söndag 12 december 2010

Making Whoopee och söndagsmorgon

Efter nattlig dräneringspromenad med den ludne sambon kunde Skriftställaren konstatera att den nattliga kyliga snålblåsten gör det den nattliga kyliga snålblåsten är bäst på. Om detta vittnade den lätta rodnaden på såväl öron, näsa som kind.
Söndagmorgonen vaknade sakta i Skriftställarens sinne. Kaffebryggarens hemtrevna surrande. Förväntnibgar inför Luciafirande i det andra livet bubblande. Visserligen kan en frustration infinna sig, då samma firande av den sicilianska flickans livsavgörande öde också sker i den första världen. Det kommer innbära en mängd teleporting såväl i verkliga livet som till andra livet och inom andra livet. Med hopp om att alla arrangörer av luciafirande ska få framgång försvinner Skriftställaren in i en verklighet av fejande och tillredande.. det ska ju både var julrent och julgott.. inför firandet av den multikulturella helg.. många kallar jul!


Skriftställaren kan dock finna även de mest otrevna städaktioner utförbara om de ackompanjeras av Diana Kralls  underbara pianospel och herrarna Elton John och Elvis Costellos inspirerande sång. De gör Donaldsson/ Kahns mer än 80 år gamla musikaldänga till ett söndagsmorgonminne... som varar ända fram till nyår, fast det är inte sant, för däremellan kommer julen.

Vad Making Woopee egentligen betyder avstår Skriftställaren för att markera söndagens prydhet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar