onsdag 10 november 2010

Klargörande

Sedan flera veckor har då och då IM nått  Skriftställaren, där det undrats över hur mycket han betalts för att skriva bloggartiklar!
SVAR: Inte ett enda öre, penny,cent,linden eller annan valuta har Skriftställaren fått. Av den enkla anledningen att hans åsikter ej är till salu!

Det har på senare tid i IM till Skriftställaren gjorts gällande att han bara skriver på uppdrag av andra/annan  person!
SVAR: Skriftställaren skriver bara på eget initiativ. Beställning på vissa åsikter eller blogginnehåll mottages ej och utföres inte!
Dyker det upp företeelser, händelser som står mot vad Skriftställaren tycker och tänker, så ska dessa företeelser kritiseras, ifrågasättas.
Skriftställaren tar i allt avstånd från odemokratiska företeelser, misstänkliggörande , personförföljelse, vuxenmobbning,  rasism med mera varhelst de visar sina fula ansikten.

"De sista 24 timmarna har tusentals människor runt om i världen avstått från att säga eller göra elaka saker mot varandra."

4 kommentarer:

 1. Kanske skriftställaren skulle lära sig lite om Begreppet "skriva blogg".
  Vad är en blogg? Vad är meingen med en blogg? Jo meningen var att belysa sina egna händelser och upptåg. Som en dagbok ungefär. Inte att vara ironisk och genera andra.
  Sedan skulle skriftläraren lära sig lite journalistik,om hur man skriver artiklar, vore på sin plats. Från Ewa Aska

  SvaraRadera
 2. Inte ens en mutresa som diverse politiker får/fått?:-)))

  Kram på dig!

  /Tina (PG)

  SvaraRadera
 3. Det finns absolut inga regler eller något annat som bestämmer hur en blogg ska vara.
  Hur en blogg ska vara bestämmer exakt bara den som äger den.

  SvaraRadera