tisdag 29 juni 2010

Gamla Favoriter Blues Brothers och nyfunna favoriter Crystal Bowersox

För många av oss som har åldern inne blev Blues Brothers snabbt en kult. Det som började som en sketch i Saturday Night, blev filmer och skivor.
Dessa kostymförsedda komiker och musiker spelade en tillgänglig, glädjespridande musik. Det var Blues, det var rock, det var R&B, inslag ab jazz och rockabilly. Ohh vad de svängde och svänger. Bröderna Belushi, Dan Akroyd med flera gav musikglädje ett ansikte.
Råkade se en amerikans sitcom, där i en garagescen denna musikglädje gick i repris. James "Jim"  Belushi trakterade munspelet som i foirnstora dar, en del av de andra musikerna kändes igen med. Bill Murray gästspelade,  "According to Jim"  Här bjuder skriftställaren på ett av  de ursprungliga Blues Brothers-numren, med John Belushi och Dan Akroyd rockande skjortan av de flesta! Håll till godo!


Det är gott med teve ibland, man upptäcker saker man antagligen aldrig skulle ha upptäckt annars! Födelsen av en ny strjärna! Crystal Bowersox provade sin lycka i American Idol. Även om hon tydligen inte vann tävlingen som sådan, så har hon vunnit mångas hjärtan, med sin direkta närvaro på scen och i musiken. En närvaro som går rakt genom teveskärmen.
Håll till godo och njut av en ny stjärna, Mama Sox!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar