lördag 29 maj 2010

Att se de inte andra ser...

Skriftställaren hade haft ett inspirerande samtal med södra Frankrike. Tur nog för Skriftställaren fördes samtalet inte på franska! Han hade avnjutit verklighetens musiklek med bland andra den alltid charmante AL Rydé! Deltagarnas gemensamma slutnummer fick det att spritta i den gamles ben och efter inträdet i Second Life, rensat tomten från obehörig byggverksamhet nappade han på inbjudan från RajRaj-udden.

Mr Diskjockyn Belzan gjorde en smakfull tidsresa med musik från skilda årtal.

Visst blir samtalet ibland för drängstugeaktigt, men humöret var var gott och rena plattityder kunde Skriftställaren inte upptäcka.
Bäst han stod där och ruskade på sina tentakler, fick han se en affisch. Rumba Caliente! Han gnuggade sina ögon och undrade hur den framträdde där. Möjligen var det ett ögonens spratt som spelades honom och ett ett meddelande från något av hjärnkontorets vindlingar att det var dags att "vika skrovet för lopporna".
Visserligen behövde han aldrig ta ställning till detta budskap från vindliga hjärnlabyrinter. Det löstes av sig själv. Bäst han satt där och glodde, så bröts kontakten med internet:


Inte hann han meddela de dansanta gästerna på Rajudden, att de borde tillse att deras kameler hade vtten tillfylles, innan de utsläpptes för nattliga äventyr. Nu har han sagt det så många gånger att de närvarande nog vet det ändå.!
Tack RajRajgänget för en trevlig fredagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar