tisdag 18 maj 2010

DNA-bantning

Skriftställaren och den ludne sambon stirrade med uppspärrade ögon på en av de två storas löpsedel.
DNA-bantning!
Skriftställaren har länge försökt denna metod! Fast om det är precis samma vill han inte garantera.
För att hålla trivselvikten inom lagom spännvidd har han sedan han kunde börja läsa undvikit all mat som innehåller bokstäverna D,N och A.
Detta innebär att just den  räDisAN får vara, men vilken annan rädisa går bra.
Att inmundiga, den på menyn förekommande, SkinklåDAN aktar han sig för, men skinklådor iövrigt går bra.
(Observera att ha undviker att vitsen med skinn-klåda)
AllaDiN-praliner får vara för hans del, medan Twistpraliner duger hur bra som helst.
Bernaisesås i massor går hur bra som helst till såväl torsk, biff som flälskkotlett.
GädDAN med pepparrotssås får dock vara.
Ja ni förstår systemet nu.
Är du läskunnig kan du med DNA-banta och hålla trivselvikten inom rimliga gränser.

3 kommentarer:

  1. Ob Almendros19 maj 2010 18:24

    Annars går det lika bra med selleri!
    Ob

    SvaraRadera
  2. eNDivernA är ett dåligt alternativ till selleri

    SvaraRadera