måndag 24 maj 2010

Fjäril vingad skönjdes på Ormdricka

Skriftställaren fick under söndagen nog av dessa gummitrissaskyfflande iskrigare. Undrar om inte dessa ismästerskap i slutet av maj menligt inverkar på sommarens ankomst. ISsporter ska äga rum på vintern och icke konkurera med med häggblomning !
I ett försök att skingra dessa störande istankar begav han sig iväg till Ormdrickas söndagsförnöjelse. Alltid trevligt med kravlös gemenskap, där ingen kräver att tyckande måste vara i linje med eventarrangören, man får bara vara sig själv.
Tyvärr blev det ej tillfälle att deltaga i den uppsluppna stämningen i någon större omfattning, då skriftställaren blev upptagen av IM-samtal. Tydligen finns det SL-individer, som söker binda andra till sig i ultimativa krav på lojalitet. "om du inte ställer upp på mig är du inte värd vara min vän", "du visar din lojalitet genom att inte prata med eller vara vän med den eller den personen". Det tog lite tid att försöka styrka den utsatte,  att sådana kravlåter inte friskt och därför inget att bry sig om.
Att ha ideal i det verkliga livet är gott i sig, men varför  för att man tar sig en virtuell identitet ska man behöva svika dessa ideal?
Nå, några bilder blev de och skriftställaren puttar in dessa lite här och där i ovanstående text!
Så titta på bilderna och med säkerhet är du välkommen till Ormdricka oavsett vad du tycker och tänker!!!


I dansens virvlande skeende blir perspektiven ibland lika virvlande !

3 kommentarer:

 1. trist att tråkiga im ska förstöra en trevlig kväll =/

  Men en tillfällig mute är som öronproppar irl ;)

  Gillar dina twistade bilder!

  SvaraRadera
 2. Visst är det så...men skadan är ju redan skedd och det är tröste- och empowermentsamtal som behövdes.....

  SvaraRadera
 3. Ja dessa IM är inte roliga... "du visar din lojalitet genom att inte prata med eller vara vän med den eller den personen."
  Jag har hört flera som fått såna IM.
  Inte kul...

  SvaraRadera