tisdag 4 maj 2010

En vanlig måndagkväll i väntan på regn

Skriftställaren hade under måndagskvällen vissa problem ansluta till "rhe world wide web". Efter flera försök, och efter att totalt ha slutat gilla meddelandet "Your second Life seems to be froozen" eller  liknande, lyckades han inträda i den värld, som inte tycks fortleva utan inslag av drama.
Det har inget läsvärde om man skriver om en hund som biter brevbäraren, men få läsa om en brevbärare som biter en hund, det är mumma det!
Skriftställaren lägsnade av sig från galleritunet och inträdde i en värld fylld av änglar, gudar och vanligt folk. Det var veckans dansevent på Måndagsbörsen.
Att vara 100 procewnt närvarande, även om det bjöds både änglalika uppenbarelser och försök till teologisk debatt är svårt, då aussiesmurfen Neil Robertson spelar hem sitt först VM i den ädla bordssporten snooker.
Vid flera tillfällen då Skriftställaren återvände till dataskärmen såg hans avatar ut att slarvigt hänga , som en avlagd yllekofta.
Det var en fantatstisk dekor som Gittrika med stab hade byggt upp och området fylldes med folk, som glatt dansade runt  yttrandes flertalet lustiga kommentarer.

Vet icke om det är detektiver vid Gotland Yard (obs lånat av Hasse Alfredsson och en gammal Lindemanimprovisation)  upptäckt att fiskar och musslor i Östersjön bär på ett nervgift, som tydligen är besläktat med vad som ger ALS och Alzheimer.
En forskare vid institutionen för botanik vid Stockholms Universitet säger sig inte haaning om va dett är och hur det påverkar människor om det nu gör det!
Skriftställaren för sin del anser nog att såväl Åland,Öland och Gotland menligt kan inverka på sjölevande varelser hälsa och välbefinnande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar