onsdag 21 april 2010

En vanlig tisdagkväll

Skriftställaren lade under tisdagkvällen alla tankar på askmoln från "I and SL-anagrammet" på hyllan. Det behövdes lite flärd och rytmiskt motionsutövande.
(21april klockan 11:24 och ute faller det snö)
Han iklädde sig en purple outfit för att smälta in i den dansanta motionsgruppen på OD's Lada.
Till följsamt lucieniskt skivsnurrande ruskade han på tentaklerna. Han lyckades dessutom svara rätt på några frågor i den triviafrågesport, som gick av stapeln. Detta förvånade , inte minst honom själv!
Detta inte minst med tanke på att två företeelser i den verkliga världen pockade på hans samtida intresse.
Att Inter skulle lyckas besegra hans spanska favoritlag var väl inte direkt överraskande. Men alla ni milaneser som hoppas på en final i CL, vet att det återstår en match i Barcelona och då har säkertde spanska taktikerna funnit svaret på hur man försvarar sig mot djupledpassningar.
Det helsingborgska hjärtat svällde av stolthet, när han på textteve kunde konstatera att de rödblå medelst 2-1 seger öve de ljusblå befäst sin ställning som, om än för tillfället, bästa fotbollslag i Sverige. Att dessutom Ängelholm öeder superettan, ännu mer för tillfället, visar bara att det är något visst med nordvästra Skåne.
Då dessa verklighetens störande företeelser var över kunde han åter ägna sig åt trivialiteterna i OD's Lada.
Han gladdes åt de många som vann priser för bra klädnad.
Heder åt eder!

Med en förhoppning att de närvarande skulle ihågkomma att ge kamelerna vatten innan de släpptes ut för natten, rekommenderade sig Skriftställaren och försvann ini verklighetens dimma!

1 kommentar:

  1. jag ramlade över en del av de deäringa supportrarna inne i konsum igår;) det var visst törstiga.

    SvaraRadera