tisdag 27 april 2010

Pinkeria con salsa??

Måndagskvällen,  efter att ha rastat den ludne sambon, begav sig skriftställaren iväg till Måndagsbörsen. Därstädes fann han en lugn golvyta och begynte ruska på tentaklerna.
Varma välkomstord och ett delvist rosa dansgolvsinnehåll mötte honom.
Det var Frosty och Otniwz som med den äran snurrade musikrondellerna. åttitalsmusik och andre decenniers musikgodbitar strömmade streamande från deras musikanläggningar. Musikvalet fick gärna innehålla orden Pink eller Rosa i titelrubrik eller bandnamn. Kopplingen mellan Rosa och Björn Skifs kanske var långsökt. Men en av Björns rivaler, den gode Tommy K, har ju en syster som heter Rosa!!!!!!
Skriftställaren må bekänna att han inte alltid är så närvarande vid dessa tillställningar, då hans verklighet också innehåller en luden sambo, som ljudligt protesterar mot andra ludna varelser, som kommer alltför nära de tus vistelserum! Dessutom så har han tänkt så att verklighetens telefonsamtal är viktigare än den digitala verklighetens interna meddelande.
Hur som helst, det var en trevlig kväll och färdigruskad och rosafylld lägsnade Skriftställaren av sig, för att som det hette , och kanske än heter, "vika skrovet för lopporna".


2 kommentarer:

  1. Alla utom jag:- http://tinasuniversum.blogspot.com/2010/04/rott-ar-det-inte-pink-fel-fel-fel.html - hade missuppfattat färgtemat!

    Men jag kan (om jag måste!) erkänna att det var lyckat i alla fall!

    /Tina

    SvaraRadera
  2. Du är inte ensam, själv brukar Skriftställaren helt missa alla teman, vare sig de är färgrelaterade eller relaterade till annat Dessutom är RÖTT en annan nyans av rosa, så det så...../Kram

    SvaraRadera