lördag 24 april 2010

Fredagsaftonförströelse

Innan Skriftställaren begav sig till nedan beskrivna förlustelseställe, hade han tillbringat en tid lekandes med förg och form.
Skriftställaren är helt på det klara mned att många gjort detta före honom och med visshet så mycket bättre, men det hindrar honom icke från att tycka det är ganska skojigt att få färger tala och former dialoga. Färgglada lakan far runtomkring. Snurrande former virvlar runt i sin egen ystra kolorerade dans.

Själv utsätter han sig för faran att få ett kolorerat lakan mellan ögonen. Men det är honegalt så länge dessa lakan inte består av korrugerad plåt.
Alla är välkomna att besöka denna plattform, även om det hela ännu är på ett tidigt stadium. Det finns en TP-platta på galleritunet. Och SLURL till tunet finns i spalten till vänster.

 Bilderna han använt finns till största delen till salu i en av galleribyggnaderna. Det vill säga bilder som han själv är upphovsman till. Inte vill han åka snålskjuts på det som andra presterat. Välkommen "gör ett besök i mina två rum och kök"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar