söndag 9 augusti 2009

Det är bara att gilla läget

Herr Skriftställare har nytt läge. Han befinner sig numer i en marklägenhet, som till den ludnes stora förtjusning inbegriper litet strövområde och skuggig plats i augustivärmen.
Nu har ju denna lägesförflyttning inte skett helt mankemangfritt, utan som van SL-byggare har han gjort linkning till ett signum även för RL.
Men som tidigare påpekats man kan inte flytta utan att krossa glas....
Nu återstår att rengöra det man lämnat och försöka hitta platser för det man förflyttat. Vlket inte är så okomplicerat, då det nya läget är mindre spaciöst!
Redan har några mindre använda möbler fått stryka på foten och funnit ett sista vilorum på en återbruksstation. Herr Skriftställare hoppas bara att flytthjälparna inte förpassat den bokkasse med de av Herr Skriftställare så älskade Wodehouseböckerna till återbruk. Nåja den dyker säkert upp.
Noterade att den hjälp skriftställaren fick av unga atleter verkade dubbelt så effektfullt, som för oss normalbyggda. De var två som bara stora ekskåpet. Förra gången herr Skriftställare tvingades förflytta det skåpet var det fyra normalstarka individer som unde stånk och stön lyckades förflytta det hela.
Nu är Herr skriftställare markbunden bara 5 meter bort från månadssmultron.
Bytt å flytt men aldrig mera!

1 kommentar:

  1. HURRA, för flytten...och jag hoppas ni kommer att trivas toppenbra, båda två!! Så skönt att ha markkontakt, nu blir det nya rutiner????....ännu mer utesittande??? så gott, så gott,....blåser på det onda och ser en kasse med böcker gömda.....pekar-----------> X....ser du?? Kram!!

    SvaraRadera