måndag 31 augusti 2009

Vårdande rörelserytmik på Ormdricka Hospital


Gårdagkvällen avsteg Herr Skriftställare från sin på sistone nöjesfria andra livsvandring. Som förklädd sjukhusrevisor gästade han hospitalsbalen på Ormdricka Nattklubb. En utmaning för hans trötta modem, men en del bilder blev det. Nu utmanar han värderade läsare att sjålva para bildkavalkad med bifogad text.


En aldrig sinande rad av mer eller mindre letalt skadade patienter säkte sig under söndagkvällen till illuster balupplevelse. Vare sig man var under grå lerinpackningsbehandlig eller framträdde som mumifierad kattvarelse, så lade sig den ystra dansglädjen som plåster på all upptänkliga sår.
Framhärdande sina dagar med en påle i hjärtetrakten är ingen match för amazonen från Loovika Gård. Med sedvanlig grace förflyttade hon sig rytmiskt elegant på minimal golvyta. Se , sådan stil hon har....nynnades det i vrårna.


En annan gäst tycktes ha fått sin fot krossad av en niblick. Men även utanför golfbanan syntes hans svingande dansstil likt en eagle vinna poäng. Från balsalens skrymslen hördes en mus i kanten utbrista...Underbart under par!Kvällens mysterium för Herr Skriftställare var en rockande rullstolen. Med en elegans som anstod den mest dansanta syntes rullstolen genomföra en pas-de-double som var second to none. Även om rullstolen av nöd tvingades uppsöka avträde för röreslehindrade, märktes inget rörelsehinder på dansgolvet!


En av våra mer nya kamrater fann snabbt sin dansanta roll och utbrast:
- Det är roligt det här!

Ja, se det var en återigen en kväll som Vampi Twine arrangerat och som lockat till spontan glädje och dans. Men vad kan man mer förvänta från en gräbba från Högaborg!

Söndagen närmade sig med hastiga steg Måndagen och innan den riktigt var ikapp, så lämnade Herr Skriftställare hospitalbalen för att njuta sitt nattliga otium!

1 kommentar:

  1. Vad är väl en påle i köttet för en Loovikajänta! *S*

    SvaraRadera