onsdag 26 augusti 2009

Klagomål

Det har framförts klagomål på att Arosstrands hävdtecknare, Herr Skriftställare, är anonym. Det har ifrågasatts hans uppriktighet, då han framträder anonymt!
Nu är det väl så, att den lilla staden Arosstrand vid Tråntjärn strand existens och dess innevånares vällevnad inte är beroende av huruvida Herr Skrifdtställare är anonym eller inte!
Herr Skriftställare har valt att framträda underpsedonym, för att han ska ingång i alla samhällsskikt och inte bespottas av de, som till äventyrs har råkat ut för hans skarp blick och vassa penna..
Han dock inte sämrekarl än att han kan ändra sig! Så för alla er som har undrat över hans riktiga nammeddelar hanss pressekreterare, att han arbetar åt en egelskspråkig "yellow-page.magazine" som Editor och hans namn är Eddie Thor!
Nu vet ni det och att allt han skriver är till sanning gränsande sannolikhet eller om det var sannolikhet gränsande sanning!
I övrigt kan meddelas att staden Arosstrand hela dagen duschats av ett ihållande regn, som tvättat varje husfasad ren och varje byk skinande ren! Någon kräftfest blir det dock inte i år, då stadens fullmäktige tagit beslut om kräftsörplande är etiskt skamligt och intagande av drycker och fåniga haklappar, mössor, kulörta luktoronverkar degenererande på det mäsnkliga släktet.
Vissa beklagar detta och har utvandrat till någon svensk ambassad någonstans, där man icke är so noga med sedligheten. Andra har valt att stanna kvar och harendera i lönndom kräftfest eller så deltager de i det mer öppna firandet inmundigande fullkornsmüsli och långmjölk!
- Fy på sig alla depraverade kräftsörplare, utbrister fullmäktigeledamoten Inge Vetth hotfullt svingande en fullkornsbaguette!!

3 kommentarer:

  1. Eddie.....vill du jag ska komma och kräkas på dom???...fullmäktige alltså?? *S* Säga så om dom små djuren som föds upp av en kommuninevånare...flytt nog till Sura jag! :-((((

    SvaraRadera
  2. Herr Skriftställare noterar bara att inget ont sagt om de så varelserna! Fullmäktige hade däremot synpunkter på det mänskliga släktets degenererande beteende i deras interaktion med dessa små varelser.
    Möjligen kan det beropå politiska motsättningar, då mörkblå(ja nästan svarta)på ålderns höst blir röda! Båväl, politisk kräftgång ska belysas......

    SvaraRadera