tisdag 11 augusti 2009

Flytt Bytt kommer aldrig igen

Nu får det vara nog!
Herr Skriftställare har flyttat pinnaler för sista gången! Hmmm, det kan ju tänkas att längtan till Spanien eller Nordvästra Skåne blir för stor, fast å andra sidan tänker han då inte flytta några grejer, förutom det som går under benämningen kläder.
Men sista gången möbler flyttas. Nästa gång de gör så är det förmodligen bescikna arvtagare, som svarar för det hela. Då ska Herr Skriftställare , nyduschad och osvettig sitta på ett moln och förnöjy notera jordsliga ansträngningar.
Men det står än så länge skrivit i framtiden, så tills vidare får Skriftställaren njuta av att ta muggen med kaffe och om morgonen njuta javan på uteplats!
Vänner till herr Skriftställare kom över och gratulerade till den nya bostaden å minsann hade de inte med sig trädgårdmöbel! Herr Skriftställare blev rörd av tascksamhet och den omtabke vännerna visade!
Efter ett tags skruvande kunde det färdiga resultatet beskådas och provsittas. Underbart, risk före´ligger doch att Herr Skriftställare kommer att så njuta dessa nya stolars bekvämlighet, att sömn kan infinna sig.

För övrigt är Herr Skriftställare ganbska så förargad på Bloggprogrammet, som för tillfället ej tillåter illustartion av bloggartiklarna.

1 kommentar:

  1. Hurra Tour!!! Hurra för goda vänner med bra presenter, hurra för att slitet är över, hurra för några dagars uppehåll så du och den ludne kan njuta uteplatsen och hurra för att Blogger strular så du får slippa känna bloggpress......och hurra för att du är pågång åter....till sl med, hoppas jag! Kram kommunkollegan Loo

    SvaraRadera