fredag 3 september 2010

Dold Agenda?

Herr Åkessons Sverigedemokrater har fått kritik på på flera punkter i ett på  middagen utgivet tryckalster. Man kunde tro att han då, som den politiker han försöker vara, skulle benöta kritiken punkt för punkt. Men icke! Istället lär han enligt tryckalstret ha svarat;
- Jag vet inte om de kan se in i min hjärna och veta vad jag menar!
Om det ny är så, att man inte menar det man skrivit i ett valmanifest, om man nu inte vill torgföra vad man menar på ett tydligt sätt är det lätt att misstänka att man har helt andra avsikter än det man går till val på!
Med tanke på att Sverigedemokrater, hur mycket man än försöker ge sitt valmanifest en mainstreampolityr, är barn av de högerextrema rörelser som funnits i världen alltför länge, finns fog för att misstänka att det finns en "dold agenda". Dessa extremrörelser som förökat sig genom delning och genom åren alltid lockat till sig personer, som känt sig svikna och övergivna av företag,fackföreningar,samhälle och andra små och stora grupperingar.
Det är inte ofta som Skriftställaren är övertens med  med i riksdagen förekommande moderatpolitiker, men för en gångs skull kan jag instämma i  Sveriges Statsministers ord:
-De som tycker om Sverige ska inte rösta in Sverigedemokraterna i riksdagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar