fredag 10 september 2010

Observerat i valdebatten

Skriftställaren kliade sig fundersamt på den orakade hakan. Jan hade tagit del av en utfrågning av Miljöpartiets first lady, den charmerande Maria W.
Han kunde inte komma ifrån att detta parti närmar sig de ytterst viktiga frågorna ur storstadsperspektiv och.. lite grand från ovan. Kanske måste man det om man ska passa in i det valblock de valt att ingå i.
Nu ska inget annat parti pga detta slå sig för bröstet och säga vi är så mycket bättre, för de är de inte!
Ohhh , skriftställaren kan höra protesterna vina och hur han tadlas för att inte förstå. Det må vara så, men så tycker han i alla fall!
I den senaste opinionsundersökningen får åter igen det extremnationalistiska partiet höga siffror, detta är än mer skrämmande än något annat i den pågående valrörelsen. Mycket mer skrämmande än Ny demokratis tranedans på de politiska tiljorna. Nu kommer detta parti aldrig att få ngn avgörande roll i den svenska politiken. Men bara att de lyckats skapa denna respons är skrämmande.... De har inte förstått att åldersprofilen i det svenska samhället, kräver en stor invandring, om vi ska kunna försvara Sveriges plats i ekonomiska och välfärds-topplistor.
Snart dags leta reda på passet och finna ett land där man kan njuta sitt otium.. för ett land där Sverigedemokraternas ideer får insteg är inget land Skriftställaren vill leva i!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar