lördag 25 september 2010

Ojdå....

Skriftställaren bläddrade förstrött i korgen för inkommande. En lätt malvadoftande skrivelse fångade hans öga. Skrivaren undrade varför Skriftställaren inte längre skrev om händelser i Second Life.
Först vill han understryka att det som händer i den värld som är verklighet är prioriterat. Det är ju så att vi iden kommun, där Skriftställaren mestadels finnes,  har valt in 3 stycken representanter för Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige, Detta tar tid att att analysera. Nej .inte deras rätt att finnas där! Det har skett helt enligt de regler som gäller.
Däremot hur väljarna kan välja in ett parti som helt saknar lokalt valprogram eller handlingsplan. Vid förfrågan hur de ställer sig i olika lokala frågor, är svaret, det har vi inte diskuterat än! Detta rimmar så illa med de uttalande herr Åkesson sagt, att vi tar ansvar!!!
Som andra punkt på Skriftställarens agenda är hur detta parti, Sverigedemokraterna, kan säga de är nytänkande, då de längtar tillbaka till ett Sverige , som inte längre finns. Hur deras syn på samhället som Malthusiskt. Fundera ut på vilken mer dammig representant för storfinans och högerytterlighet, som ska stiga fram som mentor och/eller rådgivare till detta parti.
Så kära brevskivare med et malvadoftande brevet, du förstår, att imperiebyggande, vänexkluderingar med mera i en fantasivärld har väldigt låg prioritet.
Borta är det Second Life, som blomstrade och där alla hjälpte alla, ja för det mesta i vart fall. Nu handlar det om investerade medel och tid. Gillar ni det inte så bort med dig!
Hur som helst!
Hösten är här med färger och kyla. Med sol som på dagtid jagar kylan väck!

2 kommentarer:

 1. Det Second Life du minns - det finns fortfarande i all välmåga.

  Men kanske inte där du är/var van att möta det.

  De kreativa delarna finns och i större grad än någonsin.

  Byt plats, byt umgänge, ta dig vidare och du - du måste själv bidra så som du en gång gjorde då händer det saker. Även i Second Life. Som alltid.

  Jag minns dina arbeten med tex Annabella - det var underbart busigt och jag skulle gärna se det igen.

  /Tina

  SvaraRadera
 2. Tack för dina uppmuntrande ord! Det umgänge jag har dock i SL trivs jag alldeles förträffligt med!
  Å vem vet kanske det helt plötsligt finns något nytt påhitt!

  SvaraRadera