onsdag 9 september 2009

Ett hejdundrande kräftblot


Gårdagens kräftblot på Kandinskys brygga lär många generationer framöver minnas. Skulle inte förvåna Herr Skriftställare om framtida generationer kommer att datera händelser till så och så många år efter kräftblotet på Kandinskys brygga. Det hände samma höst som kräftblotet på Kandinskys brygga.

De små digitala arbetsmyrorna i servrar runt om i virtuella världen, kommer minnas med skräckblandad förtjusning. En av dem, Myran Virusén, sa att han aldrig arbetat så hårt, men att det också syntes i plånboken. Så inget ont som också har något gott med sig, var Myrans sammanfattande kommentar!

Musikantvikarien Tommy Scorpio tycktes imponerat på de flesta och när Herr Skriftställare anlände, så hördes rop om att honom släpper vi inte. Hand är välkommen tillbaka. Scorpio själv hördes farvältagande säga: Det här var verkligen roligt!
Som vanligt så tycks inte kräftor och Herr Skriftställare fungera så bra ihop. Flertalet av de närvarande var förvandlade till gråvättar! Hn Kraschade flertalet gånger varav en gång tycks ha varit en kollektivkrasch. Det är då vi ska skänka en tacksamhetens tanke till Myran och hans kompisar som på sex ben kilar runt i webben och lagar brustna trådar! Snart var det fest igen.

Sista gången Herr Skriftställare besökte platsen hade de flesta försvunnit, letandes legor för nattens sömn!


Kandinsky. Apmel, Iron med flera tack ska ni ha för en minnesvärdkväll.

Detta skrev Herr Skriftställare dagen efter det stora kräftblotet på Kandinskys brygga!

2 kommentarer:

  1. Tack för dessa ord som likt kräftbloten på kandis brygga kommer att citeras i generationer framöver :)

    SvaraRadera
  2. Tack för all den fantastiska hjälp du själv bidragit med! Om inte herr Skriftställaren tagit på sig byggmästarhjälmen och kommit lastad med verktygslådan hade det inte blivit mycket till miljö.

    SvaraRadera