onsdag 30 september 2009

Reopening of cafe of the 50th

Herr skriftställare begav sig härommorgonen till Anna bellas Cafe, för att efterhöra om ryktena om en nyöppning av henns kaffe varr sanna. Han frågade lite om innehåll och givetvis vilket när dett ska äga rum!

- Vi startar klockan nio (12PM SL-time)på onsdagkvällen den 30 september, berättar Annabella, jag hoppas det kommer mycket folk, för vi har ett bra program.

Herr Skriftställare tittar lite bekymrad på denna väna kvinna.
Ska du sköta allt själv under kvällen?

- Nej, inte då. Jag får hjälp med värdinnesysslan av Svessa Hax och sen kommer olika artister framträda. Vi har en speciell scen i vår park, berättar Annabella!
Artister? Kan du berätta vilka som kommer framträda?
- Ja, först kommer Rocketman Galaxy, han spelar olika sorters musik, men gillar Elvis musik bäst. Han har en bredrepetoar som passar för en mjuk tryckare ute i parken. Sen spelar han covers från de främsta countrymusikerna, som Garth Brooks, Kenny Chesney, ASlan Jackson m fl. Men också covers från allt mellan Billy Fury och Buddy Holly. Han kommer bli en ghöad överraskning för gästerna, avslutar Annabella.

Herr skriftställare informerades också om att Washedup Sideways med sin gitarr kommer framträda. En gittarist som vunnit många fans under flera spelningar för den svenska gruppen.
Kvällen kommer att avslutas med ett Rockabillieparty, där den svenska DJ'n Betty Idler kommer att sätt fart på skivtallrikarna och se till att inga ben kommer stå stilla.

Programmet är som fäljer. SL-tiderna står inom parantes.

21.00 (12PM) Rocketman Galaxy on stage
22.00 (1PM ) Washedup Sideways
23.00 (2PM ) the great rockabilly Dj Betty Idler

Herr Skriftställare tackar för morgonkaffet och frågar om Annabella har någon hälsning till slut?

-Ja, kom allihop från alla språk och kulturer och var med om en fatastisk festkväll! Och vi kommer ha en reaförsäljning på taket till kafeet, för att finansier kostnaderna för lifeartisterna. Välkomna allihop, kom låt oss partaja!
”... det är fest uti cafeet ikväll , välkommen säger Annabella Lundquist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar