måndag 28 september 2009

Söndagsträffens sensuella sömnklädda struttande spektakel

En mångfald avatarer hade bejakat Söndagsbörsens inbjudan till pyjamasparty. När Herr Skriftställare anlände kunde han beskåda hur de flesta också iklätt sig nattklädnad. En del hade till och med medfört nattkamrat i form av en liten nallebjörn av tyg med pärlögon och fylld met artificiellt material. Huruvida detta är en frågo om personlig osäkerhet då mörkret infallit eller bara en kul accessoar låter herr Skriftställare lämna öppen.
Skivsnurrare för kvällen var Frosty som endast iklädd halv flanellpyjamas lär musiken flöda till gästernas behag.

Värdinnan Vampi iklädd nattklädnad och nyvunnen partner syntes "poolskadansande" förnöjande de församlande.
Herr Skriftställares kamera fångade dessutom svenskgruppens egen drottning dansande i verktygsbältekompletterad nattklädnad. Månne normalt för nattarbetare eller bara verktyg att hålla ordning på förvildade svenskar, ja den frågan är ännu obesvarad!

I varje skrymsle syntes varierande klädnader rörande sig i takt till musiken.


För en del blev hettan på dansgolvet för mycket och svalkande bad i ditställt magnumglas med champagne tycktes vara den ultimata utvägen.
Här kunde man få sig en "Blanche on the rocks" och ville man inte det, kunde man ställa sig i dörröppningen och låta höstkvällens kylande vindar sköta nedkylandet.

Efter ett flertal timmars snurrande gav skivsnurraren upp och försvann in i nattdimmans sömngivande ro. För de kvarvarande vakna var det nu Otniwz som snurrade fart på skivtallriken.
Som vanligt var stämningen hög och glättigt dansant på söndagsbörsen, vilket många noterat och de som inte gjort så ångrar sig och kommer nästa söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar