fredag 18 september 2009

Snart dags för nyvernissage på Art Island


Herr Skriftställare strosade runt på den del av ön han förvaltar tillsammans med underbara partnern Second Renoir! Det har börjat byggas en del faciliteter inför den stundande nyvernissagen,. Herr Skriftställare konstaterade att det ser bra ut och den nya dansmaskinen gör gödslandet av dansbollar ganska så överflödigt. Den nya scenen smälter väl in alldeles vid sidan av baren, där Pablo huserar och serverar!
Mopsen och Miro, de två hundvännerna, strosar förnöjt tillsamman runt tomten, nosande grässtrå, blommor och allt annat värt nosa på! Vågorna smeker rytmiskt stränderna! Det regelbundet återkommande vågskvalpet söver omärkligt Herr Skriftställare! (Second Renoir har tagit det vackraste fotot på denna blogg)

Han slår sig ner i en av Seconds salonger och njuter av den konst hon visar här. Två nya konstverk fångar hans blick. Han beundrar lystern i urnan, som så förtjänsfullt återges i en tavla. Rörelsen ljuset i den andra tavlan får hans ögonlock att drömskt sluta sig till hälften och tankarna är han långt borta i en liten by på ön Bohla i södra Bangladesh, där minnena av ett blyinfattat kyrkfönster gör sig påmint.


Givetvis är du som inte nöjer dig med att titta på bilderna välkommen redan nu att besöka Art Island och Second och Tours skapande verksamhet!

VÄLKOMMEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar