fredag 4 september 2009

Kräftfester står som spö i backen


Så är det återigen dags för aen kräftfest i Secound Life. Denna gång är det gänget på Solace som anordnar en kräftfest med vikingatouch på Kandinsky Beaumonts brygga. Det har spikats och hamrats, skruvats och limmats men snart står festplatsen helt redo.
Wildstar har varit och inspekterat scenutrymmet och flertalet andra avatarer har kommit och bidragit med sina dekordetaljer.
Förutom att en orakad Apmel bjöd upp Herr Skriftställare till dans (tro inget annat, sanningen läses här) så har han spikat bord och bänkar för att ingen ska behöva förbli stående inmundigande dessa sjödjur.

Kandinsky har förutom att övervaka att varje detalj ska bli sedlig men vild. även setts dekorera med halmbalar att rulla runt i. Ja ser det blir nog en fest det.
Håll ögon och öron öppna, den 8 september så vankas det fina fisken på finska fiket...okay då mörkblå som blivit röda sjödjur på Kandinskys brygga!

Måhända tillreds även galten Särimner, för det som ej estimerarkräftfjur och för de som av ideologiska skäl ej äter varesig fläsk eller kräftdjur, såg Herr Skriftställare en torkställning med lax!-Sex laxar i läskig laxask, hördes Skriftställaren mässa medan han lägsnade av sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar