tisdag 15 september 2009

Howdy på dowdy. på MåndagsbörsenSom vanligt är det hög stämning när Herr Skriftställare anländer något försenad till gårdag-kvällens måndagsbörs.
I går var tem-at VildaVästern.
Herr Skriftställare ska genast lugna alla läsare och berätta att dueller och pangpang lyste med sin frånvaro. Men det gick vilt till på dansgolvet ändå. Sin vana trogen höll sig skriftställaren lite i bakgrunden för att kunna observera bättre. En förutsättning för att att denna dokumentära bloggartikel ska bli till.
Detta var en kväll då begreppet "röda och vita" inte existerade. Såväl indianer som cowboys och en och annan barflicka samsades på dansgolvet. Här var det pardans och solodans. Skriftställaren noterade också att "poolska" var en populär dans. Ja, så populär att en golfspelande avatar förgäves vädjade om att få visa hur en riktig "poolska"ska göras.
Herr Skriftställare låter bilderna tala och drar sig tillbaka till bersån hos Cafe Bruna Bönan, där han planerar nya artiklar om livet i Second Life, men också om livet i den lilla staden Arosstrand.
Njut av bilderna och ångra att ni inte var där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar