tisdag 22 september 2009

Poolparty en måndagafton....

Herr Skriftställare och behagfull sköna Second R ägnade förkvällen åt att finjustera detakjer på Art Island för den snart kommande vernissagen. Arbetet blev oss plötsligen allt för betungande och vi beslöt oss för att släppa loss. Vi slängde oss djärvt ut i den digitala djubgeln och medlest lika digatala tp-lianer svingade vi oss vigt och landande vi snart på måndagsbörsen ihängnade område!Där var den, i ordets rätta bemärkelse, det blöta partyt redan i full gång. Manliga avatarer endelade badystyrsel och kvinnliga i tudelade uststyrslar dansade i och kring det blöta. Det blöta var instäng i en för ändamålet rezzad swimmingpool. En del syntes avslappnade vila i solstolar , andra for som vårystra ekorrar upp och ner för danspålar. Ett nygift par syntes vila tillsammans i en uppblåsbar divan.
Second R med skrivande sällskap kom att husera tillsammans på et område där viss nätverksaktivitet normalt ägde rum. Nå, inte gjorde det något, då vi inte var ekiperade för våta aktiviteter. Som få av de närvarande var vi normalt vardagsklädda. Dansglädjen hämmades på intet vis av detta fakta.

En av de andra som föredrog vara icke badklädd var end tindrande Tindra, som mess tycktes vilja visa vilket tramsportmedel hon kom dit i. Vet inte vilken närvarande killar tittade mest på tindrande Tindra eller motorljuvligt purrande automobil.Golfspelande djäkne kunde beskådas dansande i vätskan. En benig uppgift för en fotograf att dock fånga framsidan på denne svingande och duffande djäkne.


Oförtröttlige Gittrika ska ha en eloge för att hon måndag efter måndag låter danslystna avatarer stråla samman och dansande umgås!

Efter halvannans timmes tid tog herr skriftställare och underbara Second farväl påminnade de närvarande tillse att deras kameler behöver vatten innan de släpps ut för natten!

2 kommentarer: