tisdag 29 september 2009

Måndagsbörsens magnifika marknadsdans

Direkt influgen från verklighetens aerodrome landade Herr Skriftställare på måndagsbörsens nätinhägnade förlustelseområde. Inte så konstigt att han då totalt missat det tema som var givet för kvällen. Newbies,Freebies!
Dansgolvets grönskande gräsmatta var intergolierad inte bara av gigantiskt hönsnät ,utan också av mängder av Freebielådor. Hugade spekulanter kunde hågfullt botanisera bland och tillägna sig varierande föremål och persedler.
Kvällen inleddes med det nyskrivna parafrasdramat "I väntan på Gittrika"!

Synes som kommunikationsleverantören ComHem hade vissa svårigheter förse Måndagsbörsens skapare och förvaltare med nödvändig tillgång till nätanslutning.
Detta löste sig efter ett tag. Hoppet om en festlig kväll kunde infrias bland de församlade. Kv'llens skivsnurrare var Frosty, som med oefterliknelig skivsnurrelegans inte bara spelade egna låtval. Han efterkom också de närvarandes önskemål om speciella låtar. Misstänker att många därvarande som kännt varandra sedan newbietiden fick sina speciella låtar spelade .

Huruvida en del avatarer verkligen hade börjat sin SL-bana som de figurer de gestaltade eller om det var freebiesaker överlåter Herr Skriftställare till andra att efterforska.
Ikläder man sig randig zebraskrud är väl förhoppningen att se bra ut!
Den mer kaloristinna klädnaden med såväl majonäs och lök lockade flera att manliga och en och annan ickemanliga avatar att lystet nafsa efter!

Ni som inte var på Måndagsbörsen kommer att uppleva en dag ånger och ruelse, men det blir ny chans nästa måndag. Då med nytt Landmärke!

Måndagen var bara en timme från att förvandlas till tisdag, då Herr Skriftställare samlade ihop sina utspridda ord och nytagna bilder och begav sig hemåt till Ars Island, där snar nyvernissage och festkväll kommer gå av stapeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar