lördag 16 januari 2010

Fredagkväll

Kvällen splittrade Skriftställarens uppmärksamhet. På Spåret i den nationella kanalen och tidigare skidskytte. I datorn ett andra liv och kontakt med släktgruppen på vår sida. Den ludnes behov ab dräneringspromeander, pälsansning och kloförkortning. Ja nog håller livet en igång även en fredagkväll.

 Klockan närmade sig 21.00 och Skriftställaren,som nu lämnat "På Spåret" åt sitt öde bänkade sig framför datorn. Hans ava snörade på sig TP-sandalerna och begav sig till Frides Club and lounge. Som alltid var stämningen där hjärtlig och välkomnande omhändertagande. Han valde sin egen stilla fotförflyttningsdans och delade gemenskapen på dansgolvet med de övriga. Kvällen i den vackra borgsalen var trivsam.

 Många aktiviteter i detta andra liv ryckte i rockskörten på Skriftställaren och han begav sig till RajRaj-udden för att i sin hörna skaka på kroppen lite gran och lyssna till kommentarerna som stod som spön i backen. Även här var stämningen hög och ett stort antal medavatarer förflyttade sig rytmiskt. Det fanns stunder då dessa dansande rajrajjare även tycktes sväva euforiskt i luftrummet ovanför bryggan. Skriftställaren kallades  tillfälligt bort från datans trygga värld för att klara av en sen besökare i RL. Återkommen till densamma befann han sig vara utloggad och svävande i ett virtuellt intet.
 

Detta virtuella intet tog han som ett tecken på att natten var kommen och borde besovas. Elektronisk apperatur avstängdes från kraftförsörjning. Horisontalläge intogs. Snart nog såg han insidan på ögonlocken. Har han inte återkommit i den virtuella världen så studerar han väl fortfarande insidan av ögonlocken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar