lördag 2 januari 2010

Sexiest Male....photocontest


Herr Skriftställare skakade sitt huvud och undrade vad som ska ske härnäst. Han har sett många tävligar för det täcka könet i SL. Han har även ombetts bege sig till olika lokaler, för att rösta på en god vän, som deltagit i sk utseendetävlingar i SL.

Nu är det dags för männen att visa upp sig! Ett antal maskulina, nåja det finns mer androgyna exempel med, avatarer ska skönhetsbedömas och rangordnas. Herr Skriftställare , som sedan urminnes tider ogillat dessa köttmarknadskapplöpningar, har övertalats ställa upp! Ivrigt påhejad av den betagande intagande behagfulla slambon, som gav instruktioner för hur bilden bör tas, skred Skriftställaren till verket. De flesta försöken hamnade omedelbart i den för skräp avsedda ihåliga cylindern. Många skratt delades och bilder testades.

Till slut enades vi om en bild som nog kunde hålla måttet. Bilden bearbetades i photoshop, för att få en speciell oljig glans. Med bävan inväntade Skriftställaren tiden för sista inlämningsdatum. In i det sista var han osäker på hur göra. Till slut beslutade han sig för att sända in bilden. Han log och ska mycket förvånas om han ens får en röst mer än de som som så att säga är del i skapandet av bilden. Nä, en kul grej att få känna sig betittad, bedömd och rangordnad.

Herr Skriftställare kunde dock inte avhålla sig från att göra ett besök på platsen för fotoutställningen, Han kunde där konstatera att av de bilder som redan satts upp så har begreppet sexig en vid innebörd. Några svenska avatarer hade samlats för att betitta och tjusas av den maskulina ögonfärgringen som visas upp. Skriftställaren ska inte gå så läng att han avslöjar att de kvinnliga betittarna fick en konstig, nästan farlig glans i ögonen. Nä, det tänker Skrifställaren inte berätta, så det så!

E
fter ett tag kom , på främmande språk talandes, avatarpersoner. Herr Skriftställare stod strategisk placerad och kunde höra hur hans bild fann sympatier. Det tolkades in symbolik i bilden, som inte ens Skriftställaren i sin vildaste fatasi kunnat komma på. Tydligen är för vissa bilden maskulin, men bevarande barnet och bejakande det kvinnliga ! Med en rodnadens färg på kinderna, som gjort vilken tomat som helst avundsjuk, avvek Skriftställaren.B
ättre stå på galleritunet och försöka få en ny tavla fungera än att höra mer personer tolka en bild, som han inte visste kunde rymma så mycket. Ni som vill beskåda och deltaga i röstning bege er till StarZ Art Corner ! Omröstning börjar den 3 januari!

2 kommentarer: