lördag 9 januari 2010

Treårskalas på RAJRAJ-udden

Det hade legats med papiljotter i hår!
Byxor hade lagts under madrasser i press!
Ju fler vi är tillsammans ju gladare vi blir!
Det är dans i folkets park!
Spelar ingen roll hur forna tiders vissångare och örhängesförfattare valt att uttrycka det. De lyckas ändå inte skildra den stämning som finns på RajRaj-udden.  Och fredagens RAJRAJ var speciellt, då ett större antal rezzdagsbarn skulle firas.
Skriftställaren stod hemma på tunet och inväntade det magiska klockslaget då han skulle få begiva sig till detta firandet.
Först gjorde han en visit hös kära vännen Midnattsdotter  och hennes rock'nroll kväll. Trivsamt som vanligt, även om Skriftställaren saknade kontakt med stället han såg men hörde intet. Men han vet vad Mid och hennes stab kan åstadkomma.

Nästa anhalt blev RajRajudden där firandet redan var igång och glädjen var redan hög. Skriftställarens kontakt med den virtuella världen dock inte den bästa. Han valde att stå lite avsides och skaka sin kroppshydda. Han trodde att på det sättet skulle han inte dra andra med sig i fördärvet när den stora kraschen kom. Och den kom!
Inte pang bom, på direkten utan en riktig smygkrasch. Ob måste ha förundrats över att vår samtal så snöåligen tog slut, men det var trevligt så länge Skriftställaren hade kontakt!
Ja det var trevligt överhuvudtaget att vistas bland firande vänner på RajRaj och alla ni som firade treårsressdag igår ska känna er firade och Skriftställaren höjer sitt glas med porlande sockerdricka och saluterar er å det hjärtligaste!
... ja må ni leva tills ni på en skottkärra flyger till er egen måne.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar