torsdag 7 januari 2010

Second to none och Skriftställaren var på bal

Reyes Magos hade sitt mål klart för sig när de följde den stjärna som skulle leda dem till till det lilla landet i Romarrikets utkanter. De kom med gåvor och värdnad för att hylla en nyfödd konung.
Huruvida dagens avataros magicos följt någon stjärna är Skriftställaren obejkannt. Men många kände sig kallade och många anlände till ishotellet igårkväll. Så även Skriftställaren med underskön Second  i en drömsk blå kreation.
Ishotellparet hade skapat en smakfull balinramning och för Skriftställarens öron  härlig dansant musik. Skriftställaren noterade och med fara för att beskyllas vara humörlös och och brist på självdistans saäga, det är något i Ishotellet som hans dator är allergisk mot. Detta ska ipå intet sätt skyllas på värdpar, utan har endast med Skrifftställarens dataequipment att göra. Han laggar alltid otroligt mycket där. Han kraschar med regelbundenhet och gråvättar är ståndigt närvarande och förtar den upplevelse, som andra av kommentarer att döma , anser vara fantastisk. Den grafiska eftersläpningen omöjliggjorde  fotografering, men säkert har andra  luckats förmedla feststämningen i bild! Så ni får kolla där!
Han gläds med dem som så kan uppleva det fina.
Räddad av dansbollar fick Skriftställaren dock uppleva len kväll med  härlig dans med med betagande SLambo.
Ewa och Jesper, tack för ert initiativ till denna baltradition.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar