tisdag 12 januari 2010

Yesterday that never ended and today that never started

Gårdagen var en märklig dag! Inte bara var det första måndagen denna vecka utan också den sista! Skriftställaren fick ett uppdrag. Han ombads hjälpa cafeidkerskan Annabella att skapa något annorlunda, något keligt (eller heter det kuddligt på nysvenska?)...definitivt mer vårligt för att inte säga somrigt i den till Annabellas Caf'e anslutna parken.
Första ansats gjord!
Det blir nog bra det här, sa uppdragsgiverskan!
När natten sakta övergick i till tisdag, fick Skriftställaren ännu ett uppdrag. Han var ute och letade en en liten speciell sak, då ropet från den betagande SLambon Second skallade.
-Var är du?
-Kom hem, vi måste ha förfest!
Ilande hemåt hade det redan blivit tisdag. Vi blev några få, som i nattens timmar, inväntade det klockslag då  den bild som bäst beskriver en manlig sexig avatar skulle avtäckas .
Valvakan började pågick och avslutades med ett besök på platsen  där vinnaren skulle avslöjas.
Till sin häpnad och (det ska erkännas) med viss tillfredställelse hade juryn utsett Skriftställarens bidrag till bronsmedaljör. Hmm kanske början på ny karriär! Släng penslar och pennor i väggen, kör en minmal herrunderbyxa och bedåra den som bedåras vill!
För ordningens skull ska meddelas att en bild kallad Wicked Game vann.
Herr Skriftställare håller med bildkompositionen var överlägset bäst,  men han ställer sig mer tveksam till budskapet i bilden.
Så nu har vi konceptet för kommande tävlingar. Gör bilden svartvitt, sätt en kvinnoprofil i förgrunden, stäng in ögonens sensuella sexighet bak mörka solglasögon och sätt en jointfimp i mannens ena mungipa!
Ja. se det är sexigt det!

4 kommentarer:

 1. naaaaa du skulle vunnit lätt!!! Humor är sexigast! :P

  SvaraRadera
 2. Grattis, och tack för all hjälp i trädgården... hmmmm. nu undrar jag.. vad det var du letade efter hahaha. Gud vad jAG E NYFIKEN. pffft.
  Håller med Alessia, Humor e sexigt. Jag trodde nog du skulle ta 1priset.. nu ser fram emot att se kalsongmodet hihi eller dans på påle.. nu du finns ingen återvändo nu får du leva upp till 3-priset .. fnissar. Annabellas Parkavd ser sig om efter ny personal, ny garderner som önskar utmaningar då Tour byter karriär ;-) haha GRATTIS TOUR !

  SvaraRadera
 3. Rack för alla glada tillrop, det värmer. Även om det mest var på skoj...*ler*
  Nä förnljsamt påtar jag nog vidare i jorden PÅLska och karlsånger får vara för min del... det är mer fräjd se gräset gro och tomaterna mogna....:))

  SvaraRadera