tisdag 26 januari 2010

Rezparty för tre


Måndagkvällen var en fest kväll, inta bara för SLambon Second, utan även för SLägerskan Blanche och MåndagsbörSLens drottning Gittrika. Blanche och Second fullde 3 SL-är år och Gittrika ett, denna måndag den 25 januari i nådens år 2010.

Det hade uppdragits åt caféidkerskan och eventarrangören Annabella att anordna detta party. Hon såg härvid ett utmärkt tillfälle sysselsätta gode vännen och trädgårdsmästaren. För kvällen upphöjdes han till byggmästare. Han undrar om detta kommer synas i lönekuvertet!

Det blev en anstormning av gratulanter och gratulationerna stod som spön i backen. Efter att blåst ut ljusen på tårtan inbjöds de tre att lyssna till först Wildstars , för kvällen syn och hörbart ovanligt inspirerad, på hedersplatser på scenen. Rätt var det var så uppenbarade sig en livs levande manlig stripdansare på scenen, som fallen från skyarna. Till de tres förnöjelse och lätt generade njöt de the Dukes förförande dansrörelser.

Det var en fest det som de cirka 60 besökarna kommer att minnas länge, kanske inte lika läng som festföremålen , men länge! Fram till midnatt var det aldrig under 40 deltagare som syn- och hörbarligen inte bara gratulerade de tre, utan också förlustade sig själva!


Må även kommande år i ert andra liv bli fyllda med glädje och inspiration!

1 kommentar:

  1. Tack Tour för ditt fina arbete - snygg scenografi!

    Kraaaaaaaaaaaammmmmmm SLåger:)))

    SvaraRadera