torsdag 29 oktober 2009

Åh vilket härligt party in the hood

Onsdagskvällen i Second Life bjöd åter igen på en härlig upplevelse i parken vid Annabellas café. Kvällens tema var slum, luffare och bagladies. Aldrig tillförne har väl en så begränsad yta befolkats av så många sjavigt klädda avatarer. De passade bra in i den för kvällen uppbyggda scenariet.
Den månghövdade skaran kunde inte bara se typiska ghettokaserner, utan även lekamligt fylla sig med ärtsoppa, kaffe och kom man överens med den lättklädda barflickan även mer starkare drycker. Det gick ett rykte att soppan inte bara var kokt på en spik, men även att ärtorna stulits från yngre hoodinnevånare med blåsrör. Herr Skriftställare kan dock dementera detta, då Fru Cafeägarinnan garanterade att de var sponsrade av slumsystrarna.
Kvällen inleddes med gitarristen och trubaduren Wildstar framträdde på flaket till en gammal rostig pickup! Herr Skivsnurraren hade vissa problem med att dela strålglansen med Wildstar. Herr Skriftställare hörde skivsnurraren ihärdigt mumla något om ovisshet hur vissa elsladdar skulle kopplas. Och se efter en dryg halvtimme tycktes han snurrat till det ordentligt. Wildstar som underhållit den 40-hövdade skaran med sin sång, förångades..upplöstes i intet! Tystnaden lade sig som en mjuk sammetsfilt över bakgården.
Efter ett tag av tystnad ljöd åter musiken och de sjavigt klädda dansarna var så i trance försatte att de knappt märktes att de var utan musik. Dansen fortsatte, soppa sörplades, kaffe läppjades och Skivsnurraren Ikaros fick fart på skivtallrikarna.
Wildstar återkom efter ett, förkroppsligades lika mystiskt som han försvann. Han beklagade att han inte kunde fortsätt sitt framträdande, då hans laptop bara lagt av. Och den datorn han nu använde, ville dottern också använda och då får en fader ge upp...så är det bara.
Åhörare visade trots sin sjavighet förståelse och belönade herr Trubaduren med en medkännande och uppskattande applåd.
Kvällen fortsatte till Skivsnurrarens såväl egen favoritmusik, som den illa klädda publikens skivönskemål. Kvällen innehöll och en pristävling , där den mest sjaviga avataren skulle utses. Vinnare av denna tävling blev i särklass Bellona Sword, som inte bara lyckats finna sjaviga kläder, utan också..hmmm troligen med kuddar och djupfryst hjortstekar, lyckats med att så totalt framställa en typisk hoodinnevånare. Enligt Caféägarinnan skulle prispengarna inte användas till billig fastfood eller snacks, utan till en rejäl kroppslig makeover. Och se hon blev sannspådd snabbare än nägon anat. Innan kvällen var slut blev Bellona åter sitt vanliga gracila jag!
Till skivsnurraren Ikaros ihärdiga snurrande och goda melodival fortsatte dansen till lång efter onsdagen blivit torsdag.
Det var inte beordrat på något sätt, men herr Skriftställare hörde flera rop om en snar repris. Ja se Annabellas Cafékvällar med eller utan tema har blivit efterlängtat avbrott i den vanliga SL.lunken. Hon tycks inte kunna misslyckas med sina event. Succe är bara förnamnet till vad denna trevliga cafeägarinna kan åstadkomma.
Så alla ni som inte var där, ni kommer att ångra er!
Se upp för nästa arrangemang på Annabellas 50-talscafé och deltag!
Men nu närmast riltar vi in oss på Lördagens stora begivenhet Halloweenfest på slottet i Verloren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar