torsdag 8 oktober 2009

Seba Sideways, Mango och Art Island


Vi hade fått förhandsinformation om att ett framträdande av Seba Sideways nog skulle förosaka problem för de som gästar Art Island. Deagen fylldes med förhandlingar med eventansvarig på Fruit Islands Theatre Mango. Second gjorde ett gediget jobb med att sy i hop bitarna och det blev en sällan skådad saxofonfest på Mango Theatre.
Seba Sideways gladde, med sin genuina musikalitet, de dryga 30-talet besökare som ständigt frekventerade dansgolvet framför scenen
Glada tillrop fyllde skärmen! Applådanimationer likaså!
Inget lyckat event utan ett krossat ägg, som någon förståsigpåare uttryckt det. Vårt krossade ägg bestod i en brusten ljudledning från Buenos Aires. Men det lade inte någon sordin på festyran. Ekot av den tid då ljudledningen fungerade fick de närvarande fortsätta dansa.
De som till äventyrs bara besökte Art Island gick inte miste om Sebas musik. Den streamades till konsthallarna. Därstädes kunde ett antal bildtittande gäster underhållas via radiolänk!
Efterfesten såg deltagare från olika delar av vår glob. Seba med stab dök också upp och deltog flitigt i dansen på gräsmattan mellan konsthallarna.
Vi noterade att 42 nya besökare gästade vårt Art Island. Vi hoppas att de gladdes åt Seconds konst och Tours bilder....
Vi var trötta, när natten övergick till tifig morgon.
Belåtna konstaterade vi att nya besökare hittat till Art Island.
Tacka alla som varit med stöttat oss och Seba Sideways för en underbar musikupplevelse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar