söndag 4 oktober 2009

Frides Färgglada Fascinerande Festdisco

Sent på lördagkvällen tittade Herr Skriftställare på det nyss snickrade buffébordet.I ett plötsligt infall av klarsynthet insåg han att nu får det vara nog. Buffébordet bör förpassas till alla goda buffébords himmel. Herr Skriftställare behövde en paus.
Han bläddrade bland inkomna eventinbjudningar och fastnade för tre möjliga. Med Tp-assistans, skulle han hinna en bit av alla.
Först ut var var ett besök på Frides Club and Lounge. Där brukar det alltid vara välkomnande och inkluderande. Han landade och tittade in, jo det kan bli en trevlig stund här. Här blandades svenskar med folk med allehanda språk och bakgrund.
Svenskan blandades en anglofila uttryck och de som mer har böjelser för att låta prepositioner styra olika kasus.Midnattsdotter Fride i all sin elegans styrde med säker hamn de närnärvarande in i illuster dans. God hjälp hade hon av DJ CJ som lät 70talets discomusik sätta fart på närvarande tentakler.
Alla ni som känner för att att få en avslappnande, välkomnande danskväll bör inte undvika Frides Club och Lounge. Där är det alltid god stämning och trevliga människor.
Ibland blommar dansgolvet upp i elektrifierad illuminerad ljussättning och oavsett nationalitet, relgion, politisk åskådning dars du in i en gemenskap, som är svår hitta någon annan stans i Second Life.Så håll dina festlystna ögon öppna och besök Midnattsdotter , heens stab som garanterat ger dig en fin avsltning på arbetsveckan vare sig det ä'r fredag eller lördag!
Herr Skriftställare hann under kvällen också besöka en konsert med UKD-projektet vars italienska indiedisco försatte skärmen i toltal textuppfyllese. Seba Sideway och hans magiska saxofon fick också ett besök. Hans smäktande musik hade en lugnande effekt på Herr Skriftställare och han försvann in i Morphi armar drömmande om danser på salighetens ängar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar