måndag 5 oktober 2009

Så blev det tid för

Herr Skriftställare beslöt under söndagkvällen att ställa in latmansskorna i skoskåpet och beges sig till Fruit Islands evenemangsplats. Det var dags för ABBA SWEDEN att besöka en evenemangsplats nära honom.
Platsen fylldes med sittande, stående, skuttande, hoppande dansande avatarer. Ja så många att platsen totalkraschade vid ett tillfälle.
Nu undrar sig vän av ordning vad Herr Skriftställare har för åsikt om det han hörde och såg.
För att vän av ordning inte skall vandra genom livet undrande, så vill Herr Skriftställare anmäla följande;
Han förstår att de medverkande har lika roligt som åhörarna under sina framträdande. Musiken är ju glad och melodiös. De har med gestures och texturer i kläder och scenlayout gjort ett väldigt gott arbete. Abba musiken förlorar i kvalitet som scenmusik varje gång de inte framförs av orginalABBA!
Herr Skriftställare lämnade föreställningen med en bitter eftersmak av industriproduktion och själlöshet. Samma eftersmak som när han lyssnade till A-teens och det andra andra coverbandet, som olyckligjort scener runtom i Sverige och världen!

Han slår sig ner i fram förbrasan, häller upp en toddy och konstaterar att det är väl det här som är SL att ersätta verkligheten med sin egen digitala verklighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar