måndag 13 juli 2009

Återhållsam scenframträdante på Ishotellet

I går söndagkväll var det fler än herr Skriftställare och hans vän Musikkritiker Hasse Halvton som begett sitt till Ishotellet för att lyssna till Carmen Roeth! Hon hade föregåtts av en viss upphaussad marknadsföring. En professionell artist som efter 22 år på scener i Belgien och Holland nu lyckliggjorde SecondLife med sin sång.
Herr musikkritiker på del lokala avisan kommer att tycka så här, enligt vad Skriftstälalrens tjuvkikande gav vid handen!
... Hon bjöd på ett pärlband av nya och äldre evergreens. Alla sånger framförda med teknisk skicklighet och säker tonbildning. Denna tekniska fullkomlighet gjorde att stämman många gånger blev lite mekanisk och livlös. Något som skulle kunna vara ett bländande scenframträdande blev i Herr Hasse Halvtons öron en studioinspelning, där det perfekta fick företräda framför ett livfullt framträdande! Herr Skriftställare anser om det ska vara intressant lyssna på mer än en gång borde mellansnackets livfullhet inkorporeras i sångframträdandet!
Herr Musikkritiker har full förståelse för den något absurda situationen att sitta framför datorn, sjunga singback, inte ger den bästa förutsättningen för ett livfullt närvarande framträdande....

Gästernas åhörarnas entusiasm var det dock inget fel på. I den något stringenta balsalen i ishotellet dansades och festyrades det värre. Också Herr Skriftställare ryktes med i det dansystra festandet.
Bland annat dansande Herr Skriftställare med Mosters systerdotter innan laggen tog överhand och sände herr Skriftställare ut på en i cyberrymden obeskrivlig resa.
Herr Skriftställare gläds med kvällens arrangörer Jesper och Ewa att så många kom och bidrog till festyran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar