söndag 5 juli 2009

Det var då tur att det blev ett TestRajRaj

Fylld av förväntan anlände Herr Skriftställare till Kansinskys brygga för att tillsammans med medavatarer ha en rolig kväll, lyssna på bra musik, prata lite och låta de krumma benen någotvirvla runt i yster sommarnattsdans!
Anlände till bryggan. Redan mycket folk kunde Skriftställaren se på samlade glada tillropen. Ska bli trevligt detta tänkte han och väntade på att stället skulle ladda upp!
... och väntade på att stället skulle ladda upp!
... och väntade på att stället skulle ladda upp!
Förtvivlan började spridas i hans annars optimistiska syn på livet. Upplevelsen av festligt RajRaj bleknade alltmer till en av gråvättar fylld dataskärm. Nå inget annat att göra tänkte han. Lät SL försvinna. Stängde av datorn.
Efter ett par försök att åter få kontakt med de festande på Kandinskys brygga återinträdde han på festplatsen. Mycket bättre! En glad lördagkväll syntes ännu möjlig! Men så var det stopp. Halv ressade avatarer dansade förbi. Svarta peruker guppade alldeles för sig själva!
Frustrationen hos herr Skriftställare ökade. Sorgsen tvingades han inse att detta var inte en kväll ämnad för internetbaserad festglädje.

Herr Skriftställare vet att det var en lyckad kväll för de som var där. För de som hade vänligt inställda internetleverantörer.

internetHan gladdes med dem och i andanom delade han deras glädje!

Idag är en ny dag. Nya möjligheter! Nya besvikelser möjligen. Grundinställningen är att idag ska internetgudarna vara Herr Skriftställare nådig och bjuda på goda förbindelser!

Det var allt tur att testrajraj häromkvällen fungerade bra.

2 kommentarer:

  1. Verkligen trist att Herr Skriftställare inte kunde njuta av den oerhörda feststämning som rådde till lååååångt in på natten.

    Men en liten tröst kan vara att Rajgeneralen Lensi tyckte att det blev så lyckat att det vore synd om stackars värdinnan att inte göra o m det när hon är hemma igen... så släpp inte hoppet..

    SvaraRadera
  2. Tack för den hoppgivaren!
    Kom på att det nog tillstörsta delen berodde på att jag använder Telia Mobila bredband och surfzinen jag tillhör befolkades i helgen av motorburen ungdon´m. Gissar att en hel del surfande med mobila bredband pågick vid eller i hotellet. Varit med om det tidogare då turistföreningen hade kongress på samma hotell!

    SvaraRadera