onsdag 1 juli 2009

Är man inte kan man bli

Herr Skriftställare med charmant sällskap, Second Renoir, var igårkväll på en rockkonsert i det så många gånger överraskande Second Life! Vi befanns oss. efter traditionell vingförsedd TP-sandalförflyttning, mitt i en dansande skara som begeistrades och ljudligt förundrades över det välljud som kom från scenen. Senare anslöt från svensklägret även blanch Argus och Apmel Goosen.
Sälla har Herr Skriftställare hört sådant professionellt framförande i denna digitala värld. Vid närmare efterhörande utbrast ha; Detta är för bra för att vara lekmän i SL. Instämmande , hördes min charmanta följeslagare utbrista: Playback!
Ja det vi hörde var en liveupptagning från konsert med PinkFloyd och Queen. De på scenen framträdande var marionetter.
Vill genast framhålla att detta är inget som Herr Skriftställare fördomer. Det må stå var och en fritt leva ut sina drömmar och fantasier. Efter lite efterforskning förstod jag att de som framträdde alla brann för att skapa en scen där rockälskande avatarer kunde samlas och eventuellt framtäda.
Det var härlig stämning där och vi rycktes båda med i dansens virvlar.
Är man inte rockstjärna kan man ju låtsas man är, eller hur?

Onsdagen den 1 juli 2009 har annars börjat varmt och skönt. Devisen: Bättre matt av värme än stel av kyla gäller fortfarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar