onsdag 15 juli 2009

SECOND-LIFE-TUNA-WRAP

Herr Skriftställare har noterat vi besök i den digitala världen, att vissa avatarer aldrig synes lämna den digitala apparaten, vilken säkerställer kontakt med det andra livet! Nu kan detta ha triviala och lättförklarade orsaker. Herr Skriftställare är underkunnig om att en del avatarer fördriver tid i stolar, plattformar,arbetsanimatioent i syfte att tjäna några få lindens till. En del för att erhålla en för dem begöärlig vara. Andra har helt enkelt bara somnat ifrån datorn och vaknar upp med tudliga märken av tangenbordet över ansiktet.
Vilken orska det äm må vara är inte Herr Skriftställare benägen att riskera någons välfärd. Han vill inte få kunskap om att det finns avatarägare som sakta förtvinar framför dataskärmar... hungrande, törstande efter annan föda än digitala hamburgare. Så här delar han med sig av ett enkelt recept som kan få den mest inbitne SL-nyttjaren and mätt och förnöjd fortsätta SL-nyttja!

1. Koka två medelstora potatisar. Mosa dem grovt med en gaffel!

2. Blanda ihop ½ burk avrunnen Tonfisk i vatten med: ½matsked Majonäs, ½dl CremeFraiche, finklippt gräslök,lite pressad vitlök, mosad blåmögelost och en liten gnutta flytande honung! Salta och peppra efter behag!

3. Finstrimla isbergssallad och slanggurka.

4. Ett valfritt mjukt tunnbröd.

MONTERING
Lägg tunnbrödet på en ren yta. I mitten av tunnbrödet bre ut en sträng av potatiskrosset. Därefter en sträng av tonfiskrröran. Placera ut isbergsalladen och slanggurkan.
Rulla ihop. Gör en hållare av folie eller en liten plastpåse för att kladdfritt kunna hålla wrappen!
Vi vill ju inte ha matrester mellan tamgenterna på computerkeyboarden!

Se där en billig enkel och god secondlifemåltid. Drick gärna en kall tjeckisk öl till eller annan valfri dryck!

Så placerar HerrSkriftställare kockmössan på hyllan. Det blommiga förlöädet hängs åter in i kökskåpet. Alla värderade läsare önskas en god onsdag och BON APETIT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar