onsdag 8 juli 2009

Tre barn lämnas faderslösa


Som tidigare meddelats har dem amerikanske musikern och sångaren Michael Jackson avlidit. I går anordnades såväl en mer privar minnesstund för familjen som en mer officiell minnesstund.
Musikikonen gyllene kista plalcerades centralt i Staples Center och ett stort antal scenpersonligheter och andra framförde sin hyllning till Michael Jacksons minne. Några nära vänner som Elisabthe Taylor, Diana Ross och Quincy Jones kom aldrig till minnestunden, orsaken lär enligt amerikanska källor, vara att de inte ville göra minnet av Michael Jacksson till ett spektakel.
vara hur som helst med det. Jag följde programmkvällen om Michael Jackson liv i svensk teve. Tyckte det fanns en värdighet och innerlighet i minnestunden. Personligen har inte Herr Skriftställare varit allför begeistrad i Jacksons musik. Vid tillbaka blickar på hans artistiska karrlär, så måste han tillstå...Michael Jackson är en scen artist utav guds nåde!
Måhända kommer hans alltför tidiga bortgång ge honom ett nyttliv som artist, där skuggor från en förlorad barndon, stökigt privatliv förbleknar och hans scen jag får lysa med den kraft han förtjänade.
Kan förstå att artistkollegor och andra har svårt finna rätt ord och gärna ger MJ en gloria. Men från att varit en duktig artist till att jämföras med Jesus och benämnas som kung och jordens största stjärna är t enligt Herr Skriftställare väldigt lång!
Jag lyssnar gärna mer på hans musik, ser på hans eminenta dansmoves, men någon utomjordslig stjärnglans har han inte.
Tror hans dotter Paris, vem som än skrivit manus, bäst sammanfattade vem han var och vad han hellst ville bli hågkommen för:

- Ända sedan jag föddes har pappa varit den bästa far man kan tänka sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar