tisdag 21 juli 2009

Cellstoff från en fängslande kväll

Gårdagens begivenhet hade sina randiga skäl för att bli hågkommen. Herr Skriftställare hade lånat dräkt av konstförfalskaren Inge Ram. Arosstrands egen bovcelebritet!
Anlände något försenat pga av att det verkliga livets ludne sambo ivrigt propsade på att promenad med förkärlek kan förlängas. Lösspringande rottweiler tog tid att undvika. Den ludne markerade med uppburrad nackpäls och varnande skall att inte komma för nära. Herr Skriftställare lyckades med ett skarpt sittkommando få båda de fyrbenta att sitta. Rottweilern kände sig undertryckt och föredrog att med hängande tunga försvinna in ett parkbuskage! Den Ludne och Herr Skriftställare kunde så angöra hemmets lugna brygga.
En kaffe och ostmacka gjorde så sällskap med Herr Skriftställare vi datorn och sålunda stärkt anlände han till Måndagsbärsen.
Wisanna Hax snurrade vinyl och de närvarande vände sig om uti dansen. Som den gamla visan uttrycker det!

Tre stycken från föreningen Zebrans vänner tycks se bra ut, då de med viga rörelser uttrycker det randiga savanndjurets kamp för välfärd. Den med från östern lånade sensuella rörelserna beskrev fängslande zebrans flykt från de mäktiga lejonens middagsjakt! Herr Skriftställare noterade i minnet en fråga till den första zoologen han möter: Om man korsar en rendig zebra med annan randig zebra, blir zebrafölen rutiga då?

Genom gallret kunde Herr Skriftställares bildtagare notera hur das Schutzpolizei ivrigt dansade med ett intagande intagna! Schutzpolizeiparet såg stramt respektingivande ut och deras blotta närvaro spred ett lugn över tillställningen.


Blottad närvaro gav en annan besökare prov på! Men man får räkna med att den nakna sanningen cellsamt fängslande uppenbara sig i ett jailhouse, som så lätt inbjuder till såväl ankomst som flykt.
Ja se det var en måndagskväll som Gittrika Mint ska ha stor heder av att ha anordnat! Pågarna på taket dansade poolska mest hela kvällen. Undrar om det är tillvänjbart, då samma pågar tycks föredra dans med den taniga pålen framför mer kollektivt dansutövande?

2 kommentarer:

  1. *snyft* och jag fick sitta hemma på simmen helt själv :'( dumma dumma LL som inte lät mig tp nånstans.

    SvaraRadera
  2. he he kul bilder herr skriftställare
    tack till alla som fixar så roliga fester!

    SvaraRadera