söndag 1 november 2009

Den svenskaste Halloweenfesten i SL
Det var kö!
Köerna ringlade sig lång ut i SL's tassemarker, när halloweenutstyrslade avatarer ville fira Halloween på Verlorens Kastell.

Trots ihärdige lockrop från förfestande svenskar, höll Herr Skriftställare med slambo på tidreglerna! Inte för tidigt, inte precis, men lagom lite för sent! En tradition vi kanske får ändra på till kommande händelser.
När vi väl anlände staplades vi på varandra i foajen.. förargelsens rop om att inte kunna röra sig, inte gå med mera hördes i foajen.
Lade detta någon som helst sordin på feststämningen.. ICKE! Snarare gav lite frustration ytterlligare näring till den mest illustra fest Herr Skriftställare besökt i SL.
Låt mig skriva för egen hand och med stora bokstäver:

Alla ni som arbetat med denna fest, det kunde inte göras bättre! Det slår allt som förutvarit i svenska SL!

Inte ens en simcrash förhindrade att den genomströmning av mer 100 personer, tror vi som mest var runt 60 personer, trivdes dansade ,skrattade, hade intellektuella övningar för sig, som stjärtklapp och annat!
Under den paus som blev pga simcrash begav sig en del till roslagen, där Vailarin i en handvändning ordnade pausunderhållning med den äran. Några av oss begav oss till Fruit Islands Halloweenparty, där vi dansade Thriller-dansen. Men alla längtade vi tillbaka till Verloren.
Och se... rätt var det var fylldes återigen Verlorens Kastell med utstyrslade avatarer i alla de former, storlekar och färger.

Herr Skriftställare och sensuella slambon gladdes åt de vinnande pristagarna, men nog var det väl synd att inte denna lilla parvel fick et pris. Dock han roade sig in på bara benen!

Så länge vi hade ork att stanna kvar skötte herr Skivsnurraren Ikaros som vanligt skivtallrikarna med bravur, vilket inte minst förhöjde stämningen i Verloren.


Nu kan alla andra Halloweenfirande slänga sig i väggen, för detta blir svårt att överträffa!
Tacka igen alla ni som gjorde detta möjligt!
... å så gick Herr Skriftställare med väna slambon hemåt, för att ge kamelerna vatten och vovvarna leverpastej och köttbullar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar