måndag 30 november 2009

Rött eller grönt eller ngt mittemellan

Söndagkvällen kom fortare än väntat Helt plötsligt var den bara där. Kanske beroende på att skriftställaren under dagen ägnat sig åt väsentligheter, som totalt fick honom att tappa begrepp om tid och rum.
Loggade in och landade efter ett tags väntan på galleritunet. Inte länge behövde han vänta ensam utan snart nog anlände även vän Second och vi kunde tillsammans hjälpa några vilsna besökare tillrätta. De två damerna pratade bara italienska, men vi lyckades förstå att de trodde de kommit till en klinik, där man kunde prata om hur få bebisar i sitt second life. Vi letade bakom varje tuva, men någon sådan klinik kunde vi inte finna. Vi enades om att någon gett dem fel Landmärke och informerade hur man kunde hitta rätt.
Därefter begav vi oss till ormdricka för att till Frostlands skivsnurrande virvla runt uti dansen. Och visst virvlade vi tillsamman med de övriga. Herr skriftställare tänkte efter nästan en timmes julrockmusik,
- Undrar om man hinner bli trött på musikvevandet av julmusik , innan julen verkligen är här!

Låtvalet var bra, det svängde och dansen flöt på bra. Snart nog började " blixtarna stå som spön i backen" (Seconds replik) i den del av världen som hyser underbara Second. Med ficklampa i högsta hugg och våndande över risken bli strömlös, flydde Skriftställlarens partner den virtuella världen.

Herr Skriftställare föll till föga för en inbjudan till en Norska julmarknaden innan också han flydde in i den verkliga verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar