torsdag 12 november 2009

Rödsvart i Ladan

Herr Skriftställare gjorde ett avbrott i vinterbestyren och snörade på sig de röda lackskorna. Han begav sig till Ladan för att koppla av en stund med dans och social samvaro.
Frekvent bruk av Skriftställarens RL-telefon begränsade delvis hans närvaro i ladan.
Tänk om det kunde fungera så i RL att man kunde parkera sig dansande och sedan syssla med annnat. I detta fall så överträffar verkligheten inte den virtuella tillvaron, utan man måste faktiskt vara fysiskt närvarande.
Några bilder får ledsaga ärade läsaren i ett försök att beskriva den illustra samvaron i onsdagsladan. Under Frostlands flitigt skivsnurrande dansande de församlade i uppsluppen friskis å svettis-mobilitet. De som är fans av den italienska fotbollselvan Milan torde inte ha blivit besviken, för vad helst man tittade så var det rödsvart. Kanske inte riktigt en och annan hade trotsat temaklädslen, men var lika välkomna ändå.
Under kvällen utlystes också en tävlan om bästa rödsvarta utstyrsel. Många kände sig manade att tävla om denna titel. Röstningsmaskinen fylldes snabbt av allehanda namn.
Rödast av dem alla ansåg de röstande att Gittrika var och följdriktigt utsågs hon också till kvällens Senora Rojaynegra.


Strax före elva på kvällen ansåg herr Skriftställares internetuppkoppling att det vore skoj att för dröja hans replikförmedling. Hans kommentarer hamnade helt fel. En fördröjning på uppemot 90 sekunder noterades. Herr Skriftställare är inte dummare än att han förstod att detta var elektronikens sätt att tala om, att han behövde intaga horisontalläge i verkliga livet. Med önskan om en god natt och en maning att tillse attd e församlade gav sina kameler tillfyllest med vatten innan de släpptes lösa för natten loggade han ut och föesvann in verkligheten och ini Morfi armar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar