måndag 30 november 2009

Glöm inte bort att Lucia hon finns


Alla har chansen! -Så här gör vi i år.

Alla som vill vara med i tävlingen får vara med - den som kanske gör att just DU blir 2009 års Svenska Lucia.

Ta en bild på dig själv - ta en ny med luciakrona - LM till den du får gratis via ”Swedish People in SL” och skaparen Cur: �� - eller ta en gammal - ta en stylad, ta en mot vitt bakgrund, ta en var som, hur som. En som du är nöjd med. Sen mailar du den till juryn som nås via:

Mailas till: misstinadahl@gmail.com

Döp bilden och texten och mailet till ditt avanamn och 2009.

Du skall/måste - även skriva en kort text om varför just du vill bli årets Lucia 2009. Lite om din bakgrund i Second Life och vad du gör i Secon Life. Kort! Rakt av hur du känner.

Senast den 5e December måste din bild och beskrivning vara inne hos oss. Vinnaren meddelas dagen efter. Och sen... övar vi... och övar!

Du måste LOVA och hålla en sak om du vinner. Att vara/närvara/vara med som Lucia den dagen och den kvällen och på Svenska Ambassadsimmarna. Du måste vara med på ett antal ”övningar” med att gå i Luciatåget - innan själva Luciadagståget som är LÖRDAGEN den 12/12.

I år bestämmer en jury vem som blir årets Lucia 2009.

Juryn då? Ja det är de som arbetar med att göra vår Svenska Lucia 2009 för er alla - för oss alla och för alla ni tar med er till Luciafesten Lördagen den 12/12.

Kom den Lördagen den 12/12 på en kväll i Lucias tecken... ta med era vänner och även utländska vänner för att visa en unik Svensk Tradition. Och det i Second Life - precis nedanför Second House of Sweden - vår stolta Svenska Ambassad i Second Life.

Vi lovar ett vacker Luciatåg - en vacker Lucia (kanske just DU!) sotare, tomten och pepparkaksgubbar. En stor bock som rent brinner i år igen? Julmusik och Disco hela kvällen och natten.

Mer info kommer.... :-) och det vet ni att det kommer från oss. Vi delar med oss...

/Tina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar