fredag 27 november 2009

Inte spelman på taket, men fest på taket


Torsdagen gick helt i vildsvinets tecken. Herr Skriftställare har lovat vännerna att hjälpa till med att amordna en fest, där ett visst vildsvin spelar en central roll. Det i Lejonkungen förekommande svinet Pumba, är ju inte det svin som skriftställaren efterletade. Han ville ha tag i ett vanligt europeiskt vilt svin. Det hela slutade med ett studium av vildsvinets anatomi på nätet. Därefter fogades prim til prim och slutligen efter flera timmars försök, deletande och "på-det-igen-anda" lyckades han framställa något som med litye god vilja , nog kan tas för ett vilt svin.
Denna möda, tyckte han, skulle belönas med ett ett mer festsprakande slut på dagen. Därför snörade han på sig Jivesandalerna och begav sig till PiratJennys festtak. Där förlustade han sig med övriga gäster. Faktiskt ganska många, det var svårt hitta utrymnme för Skriftställarens yviga dansanta rörelser.

Kvällen slutade med att Skriftställaren förlorade all kontakt med den virtuella verklighet, som intent utgör. Han spg det hela som ett tecken, att det var dags för danströtta tentakler att inta horisontalläge och invänta morgonen!

Dessförinnan hade ett antal bilder tagits som härmed publiceras och ger en aning om hur festglatt den taktradition håller på att befästas.
Inte fick Skriftställaren tillfälle att råda medavatarerna att ge kamelerna vatten innan de lössläpptes inför natten, men det vet väl de flesta numer, att det är viktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar